BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sosyal Sorumluluk

May

Okulumuz Çocuk  Gelişimi  ve Eğitimi  Alanı ögrenci ve öğretmenleri; sosyal sorumluluk projesi kapsamında Değirmen Boğazı  Tabiat Parkı'nda  çevre temizliği yapmış, katı atıklar ayrıştırılmıştır. Proje ile çocuklara  daha temiz çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşümün önemini vurgulamak, atıkların kaynağında ayrı ayrı toplanması, geri dönüşümünün sağlanması ve kaynağında ayrı toplama bilincinin oluşturulması,her atığın çöp olmadığı ve bazı atıkların ekonomik değerinin bulunduğu düşüncesinin yaygınlaştırılması amaçlanmiştır.

May

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencileri; danışmanlığını Okul Müdür Yardımcısı Cevat GÜMÜŞ'ün yaptığı 23 Nisan Çocuk Şenliği'ni Sevgi Özel Eğitimi Uygulama Merkezi'nde gerçekleştirdi. Çocuklar; müzikli gösterilerle eğlendiler, danslara eşlik ettiler, yüzleri öğrencilerimiz tarafından boyandı. Özel çocuklarımızın keyifli bir gün geçirmesine vesile olan öğrencilerimizi ve alan öğretmenlerini bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz El Sanatları Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri, danışmanlığını okul müdür yardımcısı Cevat GÜMÜŞ'ün yaptığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlamış oldukları File Çantaları "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" kapsamında cumartesi günü halk pazarında vatandaşlarımıza dağıtmışlardır.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojieri Alanı öğretmen ve  öğrencileri; Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayatboyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Projesi kapsamında Müdür Yardımcısı Fulya Kübra NAİLİ başkanlığında 21 Mart 2024 Perşembe günü Taşköy Mahallesinde Orman Bölge Müdürlüğü'nün belirlediği alanda fidan dikimi etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okulumuz Yiyecek - İçecek Hizmetleri Alanı; tüm alan öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile yapmış oldukları 65 paket Balıkesir mantısını "Ramazan ayı paylaşmaktır." düsturu ile ihtiyaç sahipleri ile paylaşmışlardır.